Belgische Ardennen

Belgische Ardennen
Introductiekamp

Bezoek ook:

Huski Reizen BV


Adventure schoolkamp / Introductiekamp


PBO Sport events & verhuur biedt u de mogelijkheid om in de Belgische Ardennen op het eigen Centrum te Hampteau een adventure schoolkamp / introductiekamp te organiseren voor Uw school.

Dit kamp zal in samenspraak met U op maat georganiseerd worden waarbij de leerlingen niet alleen ervaren welke mogelijke Outdoor en Survival sporten er zijn, maar ze leren ook het organiseren van een mogelijke activiteit en het omgaan met de natuur. We kunnen het kamp aanpassen aan de doelstelling van Uw school; op die manier krijgt men te maken met een leerproces en niet alleen een ervaarproces.

PBO CENTRUM HAMPTEAU

Programma begeleiding:
PBO is lid van de Belgische Beroepsfederatie BFNO en de Nederlandse Beroepsfederatie VeBON en werkt uitsluitend met gekeurde materialen en activiteitenlocaties. PBO werkt met goed opgeleide Nederlandstalige instructeurs bij wie VEILIGHEID OP DE 1e PLAATS staat. Gezelligheid / uitdaging en samenwerking komt op een goede 2e plaats. PBO organiseert al meer dan 23 jaar in de Belgische Ardennen zijn sportieve kampen; de huidige locatie is door PBO zelf ontwikkeld en gebouwd is al 7 jaar de stevige basis voor alle activiteitenprogramma’s.

Programma:
Het programma dat we U kunnen aanbieden is gemaakt en ontwikkeld om alles centraal en logistiek goed te kunnen regelen. Vandaar dat we nagenoeg alle activiteiten rondom de basis en de centrale plaats, het PBO Centrum in Hampteau, uitvoeren.
Zowel ééndaagse als meerdaagse programma’s zijn mogelijk.

We kunnen U het volgende aanbieden: Het programma kan bijvoorbeeld starten op maandagmiddag; vertrek vanuit Nederland is dan op maandagochtend. De terugreis naar Nederland kan dan bijvoorbeeld zijn op donderdagmiddag na 16.00 u.

Maaltijden:
PBO kan zorgdragen voor de maaltijden in samenwerking met de leerlingen in corvee dienst; ontbijt / lunchpakket en warme maaltijd. Warme maaltijd bestaat uit 2- of 3-gangen menu; evt. soep, hoofdgerecht (eenpansmaaltijd) en fruit of toetje.
Zorgt men zelf voor de maaltijden, dan kan men een keuken huren met de daarbij behorende keukeninrichting (kooktoestel, potten en pannen) Borden, bestek, bekers, etc. dient men zelf mee te nemen. Kosten voor de huur van een keuken is 50,00 Euro per dag, incl. gas voor 3 kookpitten.

Overnachten:
PBO beschikt over 6 Teepee tenten waarin maximaal 9 personen kunnen overnachten. Voor de maaltijden maken we gebruik van een party tent of het houten chalet bij de tenten aan de rivier.

Vervoer Nederland – Belgische Ardennen v.v.
De activiteiten liggen op loopafstand van het PBO Centrum. Daarom is het mogelijk dat de bus vanuit Nederland de mensen alleen maar brengt en ophaalt. Wanneer er behoefte is aan vervoer ter plaatse dan heeft PBO eigen busjes ter beschikking.
De kosten van de bus hangen af van de locatie in Nederland van waaruit men vertrekt.
Uitgaande van de omgeving Den Bosch en er vanuit gaande dat de bus alleen brengt en ophaalt dan zijn de kosten plus-minus € 1750,00.
Wellicht heeft U in Uw omgeving betere buscontacten zodat de prijs ook scherper kan zijn.

Kostenspecificatie:
Overnachtingen Teepee tenten PBO Centrum € 6,50 p.p. per dag
Ontbijt € 5,00 p.p. per dag
Lunchpakket (zelf maken ´s ochtends) € 4,50 p.p. per dag
Eenpansmaaltijd + soep + toetje € 8,50 p.p. per dag
Barbeque vanaf € 11,00 p.p.
Activiteiten o.l.v. PBO instructeurs 3 dagen € 80,00 p.p.
Activiteiten o.l.v. PBO instructeurs 4 dagen € 100,00 p.p.
Activiteiten o.l.v. PBO instructeurs 5 dagen € 115,00 p.p.
Kanotocht 17 KM met alleen begin-instructie € 13,00 p.p.
Kanotocht 8 KM met alleen begin-instructie € 10,50 p.p.
Vrijplaatsen 1:20 gratis
Prijs is exclusief : Verzekering à € 1,50 p. p. per dag incl. gevarensport risicodekking, Slaapzak / luchtbed / bord / mok / bestek.

AANBIEDING 2016
3 dagen Programma + maaltijden + 3 overnachtingen Teepee tenten: € 135,00 p.p.
(minimaal 30 personen en minimaal verblijf van 3 nachten)
Datum / Periode:
Maanden: mei – juni – augustus – september – ½ oktoberOok zin in een Outdoor of Survival uitdaging? Kijk dan snel verder.

Outdoor & Survival park!
"Survival NATUURLIJK genieten"