Samen streven naar

plezier en voldoening

bedrijfsuitje: samen met collega’s de belgische ardennen ontdekken

Bedrijfsuitje: bij PBO Outdoor Centre kunt u tijdens een gezellig bedrijfs- of personeelsuitje in de Belgische Ardennen de samenwerking en de teambuilding versterken. Natuurlijk staat plezier voorop! Door een nieuwe inspirerende omgeving is het tevens de ideale manier om elkaar beter te leren kennen. Onze locatie is hiervoor uitermate geschikt. Naast een tal van leuke activiteiten waarbij samenwerking en communicatie centraal staat, is het ook mogelijk om op het outdoor centre te verblijven en te overnachten in bijvoorbeeld onze Tipi tenten. Wanneer de ontwikkeling van het team centraal staat, zijn er verschillende manieren om met ons een programma samen te stellen. Wij organiseren en begeleiden alleen de outdoor activiteiten. Indien u naast de activiteiten ook gebruik wilt maken van een coach (procesbegeleider), die zorgt voor een inspirerende en soms confronterende aanpak, dan kunnen wij u hierin voorzien. Alleen de uitvoering van outdoor activiteiten of een teamsessie is uiteraard ook mogelijk. Dit alles is te combineren met een cateringservice.

Activiteiten

ACTIEF IN DE BUITENLUCHT

Een aantal dagen in de Ardennen energie kwijtraken aan avontuurlijke outdoor activiteiten door middel van een bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten.

Overnachten

SLAPEN IN DE NATUUR

Nadat alle avontuurlijke verhalen zijn verteld tijdens het kampvuur is het tijd om de dag af te sluiten.

Catering

KOKEN IN DE NATUUR

PBO kan tijdens uw verblijf zorgdragen voor de ingrediënten van de maaltijden.

PROGRAMMA OP MAAT

Voor ieder bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamsessie zijn de wensen en doelen anders. Daarom hebben we geen standaard arrangementen maar maken we de programma’s op maat en geven we de prijzen zo inzichtelijk mogelijk in een offerte. Voor onze klanten is het dan mogelijk om het programma naar wens maar ook naar eigen budget in te vullen. Uiteraard denken we met u mee en zullen we met onze ervaring en kennis een geweldig programma voor de deelnemers maken.

Offerte aanvragen

altijd vrijblijvend