Overnachten in de natuur

of langs rivier de Ourthe

Een overnachting maakt een personeelsuitje of teamsessie helemaal compleet. Niemand heeft haast om op tijd naar huis te gaan en een avond bij het sfeervolle kampvuur brengt collega’s dichter bij elkaar. Een verblijf in een (tipi)tent is natuurlijk ideaal als u met uw groep wat meer back to basic wilt en het teamverband wilt versterken. Toch wat meer comfort tijdens het weekend of midweek, dan biedt een groepsaccommodatie voldoende mogelijkheden.

tipikamp

SLAPEN IN INDIANENTENTEN

Het is een speciale ervaring om met uw team te verblijven op onze unieke locatie aan de oevers van rivier de Ourthe. Een Tipi (Indianen) kamp dat plaats biedt aan 50 personen. In de tenten staan bedden met een stalen frame waarop u uw eigen luchtbed of slaapmatje, slaapzak en kussen legt. Op het outdoor centre, waar de Tipi-tenten staan, heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Daarnaast is er een kampvuurplaats aanwezig. Op het Tipi-kamp staat een Fins houten chalet waar iedereen die op het Tipi-kamp verblijft gebruik van kan maken. Dit chalet is geschikt voor presentaties, teamsessies of andere groepsactiviteiten.
Even niet de luxe van thuis en kantoor maar overnachten in een avontuurlijke omgeving, dat maakt een team sterker!

Groepsaccomodatie

MEER CONFORT EN LUXE

Op zoek naar wat meer comfort en luxe tijdens uw personeelsuitje? Met diverse groepsaccommodaties heeft PBO een samenwerking. De accommodaties liggen op geringe afstand van ons activiteiten terrein. Elke groepsaccommodatie heeft verschillende slaapvertrekken, zodat iedereen toch een beetje privacy heeft. De groepsruimte kan gebruikt worden om in de avond gezellig bij elkaar te zitten en een avondprogramma te organiseren. Er is een goed ingerichte keuken aanwezig waar gezamenlijk gekookt kan worden. Een groepsaccommodatie heeft nog een ander groot voordeel, namelijk: bij slechte weersomstandigheden, als regen en kou, zit u binnen warm en droog.

Offerte aanvragen

altijd vrijblijvend