Goede nachtrust

aan rivier de Ourthe

Een verblijf in een (tipi)tent is natuurlijk ideaal als  uw groep van survivallen houdt. Houdt uw groep van het echte survivalwerk dan is een bivak de ideale oplossing. Toch wat meer comfort tijdens het weekend of midweek, dan biedt een groepsaccommodatie voldoende mogelijkheden. Kortom, er zijn voldoende opties om na een actief programma een goede nachtrust tegemoet te gaan. Het verblijf in een (tipi)tent, Saharatent of een eigen tent is mogelijk op het terrein van PBO. De groepsaccommodaties bevinden zich op geringe afstand van ons outdoor centre. Een kleine wandeling door de groene omgeving brengt u bij de start van de activiteiten.

tipi tenten

EIGEN INDIANENKAMP

Het is een unieke ervaring om met uw groep te verblijven op onze unieke locatie aan de oevers van rivier de Ourthe. Een Tipi (Indianen) kamp dat plaats biedt aan 50 personen. In de tenten staan bedden met een stalen frame waarop u uw eigen luchtbed of slaapmatje, slaapzak en kussen legt. Op het outdoor centre, waar de Tipi-tenten staan, heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Daarnaast is er een kampvuurplaats aanwezig. Op het Tipi-kamp staat een Fins houten chalet waar iedereen die op het Tipi-kamp verblijft gebruik van kan maken. Dit chalet is geschikt om met elkaar warm en droog te zitten of voor groepsactiviteiten.

PBO TERREIN

BACK TO BASIC

In de ongerepte natuur en vrij van bebouwing heeft PBO outdoor centre een eigen terrein. Het is mogelijk om met zelf meegebrachte tenten of met tenten van PBO hier te kamperen. Op het PBO centre heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Barbecueën is toegestaan, mits op een veilige manier. Een kampvuur is mogelijk op de aangegeven plaatsen. Het stookhout is tegen een vergoeding te verkrijgen. Hout sprokkelen is niet toegestaan omdat het kamp zich in een Natura-2000 gebied bevindt.

Groepsaccomodatie

EXTRA COMFORT

PBO heeft een samenwerking met diverse groepsaccommodaties die op geringe afstand zijn gelegen van ons activiteiten terrein. Elke groepsaccommodatie heeft verschillende slaapvertrekken, zodat iedereen toch een beetje privacy heeft. In de groepsruimte kunt u gezellig bij elkaar zitten en een avondprogramma organiseren. Er is een goed ingerichte keuken aanwezig waar gezamenlijk gekookt kan worden. Een groot voordeel van een groepsaccommodatie is dat u bij slechte weersomstandigheden, als regen en kou, droog en warm binnen kunt zitten.

Offerte aanvragen

altijd vrijblijvend