Zoek het avontuur

in de Belgische Ardennen

meer in het aanbod

De focus leggen wij niet alleen op bedrijven, groepen of recreanten. PBO Outdoor Centre in Hampteau maakt het ook mogelijk om in de Belgische Ardennen een schoolkamp of introductiekamp te organiseren, deel te nemen aan een clinic of event en bieden wij als een OVBD erkend leerbedrijf stageplaatsen aan.

SCHOLEN

UNIEKE LOCATIE VOOR SCHOLEN

Al vele jaren bezoeken meerdere scholen per seizoen ons outdoor centre in Hampteau. Onze locatie is perfect voor schoolgroepen, omdat we vanaf ons centre alles bij de hand hebben. 

clinics en events

LEREN VAN DE NATUUR

PBO Outdoor Centre is de perfecte locatie voor het organiseren van een clinic of event. Werkelijk alles is aanwezig om dit te doen slagen!

werken bij PBO

AFFINITEIT MET OUTDOOR

Voldoende kennis en ervaring op het gebied van outdoor activiteiten en op zoek naar een leuke baan of stage in de Belgische Ardennen? Neem dan contact met ons op.

onze partners

Huski Reizen
Sinds 1983 actief in de organisatie van schoolreizen en inmiddels dé specialist in een compleet aanbod van schoolreizen. Wintersport in Oostenrijk, Outdoor in de Ardennen, Stedentrips in Europa en Watersport in Zeeland en Friesland.

HRD Group 
Sinds 2008 richt HRD Group zich op de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Hiermee worden mensen verbonden met organisatie doelstellingen en wordt er automatisch een meerwaarde gecreeërd voor klanten.

CUBE
Zorgeloos fietsen voor iedereen, wat het fietsdoel ook is. Het merk CUBE is enorm gegroeid en ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende en beeldbepalende merken in de fietsindustrie.

Partner worden

Neem dan contact met ons op.