Outdoor cooking
is werken aan teambuilding

Genoeg keuze

PBO kan zorgdragen voor de ingrediënten van de maaltijden: ontbijt, lunchpakket en een warme maaltijd. De leerlingen zullen in de vorm van een corvee dienst de maaltijden bereiden. Een warme maaltijd bestaat uit een 2 gangen menu: hoofdgerecht (éénpansmaaltijd) en een toetje of een stuk fruit na.

Indien er zelf wordt gezorgd voor de maaltijden, dan kan er een keuken gehuurd worden met de daarbij behorende keukeninventaris: gasfles, kooktoestel, potten en pannen. Borden, bestek, bekers, etc. dient men zelf mee te nemen.

 


Ontbijt

Goed begin is het halve werk

PBO zal voor de ochtend de ingrediënten voor het ontbijt verzorgen. Diverse soorten beleg, hartig en zoet, brood, fruit en drinken. Voor iedereen genoeg keus.  

Lunch

Energie voor de middag

Tijdens het ontbijt zullen de leerlingen allemaal een lunchpakketje maken, zodat in de pauze voldoende 'brandstof' wordt bijgetankt voor de middagactiviteiten.

Diner

Samen een maaltijd bereiden

De leerlingen zorgen in groepjes zelf voor een warme maaltijd die bereid wordt op gasbrander voor een tent. PBO levert de ingrediënten, tenzij u heeft gekozen voor eigen catering.

BBQ

Geen kamp zonder barbecue

Een outdoorkamp is niet compleet zonder barbecue! Wij hebben zeer veel ervaring in het organiseren van een BBQ en willen u hier dan ook graag bij helpen!

Offerte aanvragen

Altijd vrijblijvend


Offerte aanvragen