Goede nachtrust
in de natuur

Survivallen of comfort

Indien uw groep van survivallen houdt dan is een verblijf in een (tipi)tent natuurlijk ideaal. Toch wat meer comfort tijdens het outdoorkamp, dan biedt een groepsaccommodatie voldoende mogelijkheden. Houdt uw groep van het echte survivalwerk dan is een bivak de ideale oplossing. Er zijn voldoende opties om na een actief programma een goede nachtrust tegemoet te gaan. Het verblijf in een (tipi)tent of bivak is op het terrein van PBO. De groepsaccommodaties bevinden zich op geringe afstand van ons outdoor centre. Een kleine wandeling door de groene omgeving brengt u bij de start van de activiteiten.


Tipikamp

Gebroedelijk bij elkaar

Het is een speciale ervaring om met uw groep te verblijven op onze unieke locatie aan de oevers van rivier de Ourthe. Ons Tipi (Indianen) kamp biedt plaats aan 50 personen. In de tenten staan bedden met een stalen frame waarop u uw eigen luchtbed of slaapmatje, slaapzak en kussen legt. Op het outdoor centre, waar de Tipi-tenten staan, heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Daarnaast is er een kampvuurplaats aanwezig. Op het Tipi-kamp staat een Fins houten chalet waar iedereen die op het Tipi-kamp verblijft gebruik van kan maken. Dit chalet is geschikt om met elkaar warm en droog te zitten of kan gebruikt worden voor groepsactiviteiten. 

Bivakveld

Back to basic

In de ongerepte natuur en vrij van bebouwing heeft PBO outdoor centre een eigen bivakveld. Het is mogelijk om met zelf meegebrachte tenten of met tenten van PBO hier te kamperen. Wilt u echt de survival uitdaging aangaan met uw groep dan kunt u ook op bivak. De leerlingen leren een bivak te bouwen van zeilen en touwen, waaronder zij de nacht zullen doorbrengen. Erg primitief, maar ook heel erg leerzaam! Op het PBO centre heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Barbecueën is toegestaan, mits op een veilige manier. Een kampvuur is mogelijk op de aangegeven plaatsen. Het stookhout is tegen een vergoeding te verkrijgen. Hout sprokkelen is niet toegestaan omdat het kamp zich in een Natura-2000 gebied bevindt.

Groepsaccommodatie

Meer luxe en comfort

PBO heeft een samenwerking met diverse groepsaccommodaties die op geringe afstand zijn gelegen van ons activiteiten terrein. Elke groepsaccommodatie heeft verschillende slaapvertrekken, zodat een grote groep in kleinere groepen onderverdeeld kan worden. In de groepsruimte kunt u met de leerlingen bij elkaar zitten en een avondprogramma organiseren. Er is een goed ingerichte keuken aanwezig waar leerlingen gezamenlijk kunnen koken. Een ander groot voordeel van een groepsaccommodatie is dat u bij slechte weersomstandigheden, als regen en kou, droog en warm binnen kunt zitten.

Offerte aanvragen

Altijd vrijblijvend


Offerte aanvragen