Voor een dag op zoek
naar het avontuur

Het avontuur in de Belgische Ardennen, huur een mountainbike, ga kanovaren of beklim het hoogteparcours!

Voor iedereen die een dag, weekend of voor een langere vakantie in de Belgische Ardennen is, mag een sportieve activiteit niet ontbreken. Bij PBO kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals: kano varen over de Ourthe, mountainbiken door de mooie natuur of klimmen tussen de bomen op ons hoogteparcours.  Dit zijn dè activiteiten waarvoor men naar de Ardennen komt.

Wij staan klaar met ons team om iedereen een geweldige ervaring te laten beleven!


Overnachten tipikamp

Het is een unieke ervaring om te verblijven op onze locatie aan de oevers van rivier de Ourthe. Ons Tipi (Indianen) kamp ligt direct aan het water en biedt plaats voor 50 personen. In de tenten staan bedden met een stalen frame waarop u uw eigen luchtbed of slaapmatje, slaapzak en kussen legt. Op het outdoor centre, waar de Tipi-tenten staan, heeft u de beschikking over nette toiletten en warme douches. Daarnaast is er een kampvuurplaats aanwezig. Op het Tipi-kamp staat een Fins houten chalet waar iedereen die op het Tipi-kamp verblijft gebruik van kan maken. Dit chalet is geschikt om warm en droog te zitten.

Overnachten PBO terrein

In de ongerepte natuur en vrij van bebouwing heeft PBO outdoor centre een eigen terrein. Het is mogelijk om met zelf meegebrachte tenten of met tenten van PBO hier te kamperen. U heeft de beschikking over zeer nette toiletten en warme douches. Barbecueën is toegestaan, mits op een veilige manier. Een kampvuur is mogelijk op de aangegeven plaatsen. Het stookhout is tegen een vergoeding te verkrijgen. Hout sprokkelen is niet toegestaan, omdat het terrein zich in een Natura-2000 gebied bevindt.

Outdoor cooking

PBO kan zorgdragen voor de ingrediënten van de maaltijden: ontbijt, lunchbuffet en een barbecue. Wij serveren de maaltijden op een rustige plek langs rivier de Ourthe. De maaltijden zijn van topkwaliteit en rijk geserveerd met verse producten uit de streek. Indien u zelf zorgt voor de maaltijden, dan kan er een keuken gehuurd worden met de daarbij behorende keukeninventaris: gasfles, kooktoestel, potten en pannen. Borden, bestek, bekers, etc. dient men zelf mee te nemen.

Offerte aanvragen

Altijd vrijblijvend


Offerte aanvragen